Mycket vatten har runnit under broarna...

Men nu äntligen kommer en uppdatering!

Vad har då hänt under den gångna tiden? Jag och Siri har lagt träning och tävling på hyllan ett tag. Min motivation har inte varit den bästa på sista tiden, vilket då naturligt leder till att Siris motivation inte heller är på topp. Visserligen har de få träningstillfällen vi tagit oss gått väldigt bra. Vi har mest koncentrerat oss på 2:ans moment så som fritt hopp över hinder, inkallningen, sändande med ställande och apport. Siri har av någon besynnerlig anledning börjat krypa på platsen. Detta är inte alls bra och jag måste jobba med att få bort det. Jag vill ju absolut inte blanda korrigeringar och inlärning/träning i ett sådant moment, eller jag vill inte blanda in korrigeringar över huvud taget i något moment alls. Jag har dock inte haft lust att ta i tu med problemet ännu. Nå ja, nu är det jakt som gäller så husse är i skogen med både Siri och Rosso när han får chansen.

Jag hade två omtentor släpandes sen förra skolåret som jag skrev i augusti. Jag klarade båda tack och lov. Skönt att ha 100% godkänt på alla förra årets kurser. Blir liksom mindre i framtiden på så sätt. Av de två kurser jag läser nu, Miljöledning och Ekologi & Miljökunskap har vi bara tenta i en av kurserna men vi har inte mindre än 4 arbeten som skall göras + en deltenta. Deltentan är avklarad och godkänd så nu är det fokus på arbeten och "stor-tentan". Förutom mina två kurser vid universitetet i Luleå läser jag även en kurs i digitalfoto 7,5hp vid LTU fast i Piteå.

Magen den växer och frodas! Nu är det inte mindre än 19 dagar kvar till beräknad födelse. Blir spännande att se hur mycket jag hinner med i skolan innan bebisen behagar kika ut. Tack och lov hade vi sista skogsexkursionen i fredags, jag har inte riktigt samma kondis nu som för 9 månader sedan ;) Ännu har jag inte några problem med att gå en heldag i urskogen men jag kan tänka mig att det är värre med det om 2-3 veckor... ;) Det mesta är i alla fall fixat inför kommande bebis. Babysängen bäddad, barnvagnen inköpt, vi har flyttat upp vårt sovrum, Kevins rum är uppflyttat, tapetserat och nytt. Jag har massor kvar att göra men tiden räcker liksom inte till, likväl som jag tycker att det är onödigt att jag själv far och bär i sängar och andra stora möbler.

Jag längtar fortfarande massor till USA, det ska bli superhärligt att komma iväg! Världens bästa träningskompisar Sanna och Malin ska vara hus- och Sirivakt när vi är borta. Rosso ska få vara hos världens bästa bror. 


Räser-Siri


Bild från förra gången i var i USA 2003


RSS 2.0