En dag i juli...

...på vår gård. Det mest spännande som hänt är att vi (läs: Fredde) har flyttat ut tvättmaskinen till garaget. Nu kan vi fortfarande tvätta våra kläder medan renoveringarna är igång. Väggen tvättmaskinen, tvättstället och torktumlaren stod emot är riven och renoveringen ser ut att börja ta fart! :) Det tråkigaste arbetet är det arbete som krävs innan man kan börja sätta allt det fina på plats.

Kevin, Jag och hundarna har varit på gården och myst nästan hela dagen, förutom då vi hjälpt byggmästarn. Slänger in ett par blider från dagen på vår gård. Ni som är skarpsynta ser säkert att Kevin har klippt sig också :)

                                     
(De små bilderna är klickbara)


En etta i alla fall...Dagens utställning gick hyfsat, när vi väl kom oss dit vill säga. Andholmen var inte så lätt att hitta till om jag säger så! Siri fick ett 1:a pris men utan CK. Stora GRATTIS går till Hasse och Sultan som tog hen 1 ÖKL, BIR och BIS 4. Hurra för er! Inte så konstigt att det blev så heller för Sultan är verkligen fin!

Efter utställningen har jag klippt gräs, Siri har bevakat varje steg jag har tagit med gräsklipparen. Make till trött hund efter dagen får man leta efter. Hon har till och med smitit upp i soffan och lagt sig där, fast hon vet att hon inte får vara i soffan!

Världens finaste Münsterländer...

... måste ju ändå vara Siri? I mina ögon är det i alla fall självklart att det är så.Husse, Kevin och Rosso har åkt till Ammarnäs så jag och Siri är gräsänkor tills på söndag (jag är massor avundsjuk, vill också till fjälls och hälsa på svärfar och Kinna).

På söndag är det dags för utställning för Sirpisen. Det är alltid lika spännande med utställning, det mest intressanta med utställningar är hur olika personer (läs domare) kan tolka exakt samma rasstandard helt olika.

Igår var jag och Siri ute på klubben och tränade en sväng med Malin och Sanna med Rebell, Sinus, Dino och Cliff. Alltid lika trevligt sällskap när man har med sig tjejorna! Tack för träningen! Det känns ganska bra inför lydnadstävlingen 26/7 ändå. Bara att ladda och fokusera ordnentligt så ska det nog gå vägen. Efter LP hade jag nog tänkt köra igång lite försiktigt med agilityn. Förutom att vi ska köra rapport en massa mycket också...

Sanna fotade även lite under träningen...Tack snälla Sanna för de fina bilderna!!!


Jobb, tävlingar och annat

Jobb, jobb och jobb är det som tar upp den mesta av min tid för tillfället. Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet! Arbetet i sig är roligt så klart men framför allt har jag superbra arbetskompisar! Det är alltid mycket att göra och nu sommartid är det förståss mer med tanke på norrmännen som kommer och köper som galningar! Det har gått jättebra att kombinera jobb och skola under året som gått. På våren då vi har mycket i skolan är det mindre jobb men på hösten då det är mindre på skolan har det varit mer jobb.I helgen är det agilitytävling i Boden! Vi har ca 400 starter/dag. Det ska bli kul att ha tävling igen. Det är alltid roligt med tävling fast det är mycket jobb. Dagarna kommer bli långa men trevliga! :)Siri är anmäld till tävling också. Både lydnad 26/7 och utställning 19/7. Nu ska vi väl ändå lyckas ro hem första priset i LKL 1 och en LP1 titel?
Bebisen i magen mår bara bra så vitt jag vet. Den är en livad krabat som ständigt gör mig påminnd om att den finns kvar där inne. Nu är det bara ca 14 veckor kvar. Jag tackar alla vädergudar att det inte är 30 grader varmt fortfarande. Tror aldrig jag har svettats så mycket som denna sommar (skyller på graviditeten).

Hanna Helena Linnea kallas bebis tills vidare :)RSS 2.0